Nici n-a plecat bine Vlăduț Voiculescu că un nou spital a luat foc. Incendiu la Secția de Psihiatrie dar nu din Guvernul României ci de la Spitalul din Slatina

Cadrele medicale, dar și pompierii au intrat în alertă, miercuri, după ce s-a anunțat un incendiu la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean (SJ) Slatina, anunță Național.

Din primele informații, 37 de pacienți erau internați acolo, la momentul la care s-a dat alarma, toți fiind evacuați. ”Patru dintre ei au avut ceva intoxicări cu fum, dar au fost transportați la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean și sunt în afara oricărui pericol, la momentul acesta. Focul a fost localizat, nu avem victime”, din câte a precizat Dan Stana, managerul SJ Slatina, într-o intervenție telefonică în direct la Digi24.

Se ia în calcul varianta că un pacient ar fi provocat incendiul. Nu se cunosc mai multe detalii cu privire la acest aspect, fiind așteptate rezultate ale anchetei care se fac în acest caz, în vederea lămuririi tuturor condițiilor în care a izbucnit incendiul.

Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, incendiul a generat fum la nivelul parterului clădirii în care se află secția respectivă. Mai multe detalii, la Național.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *