URGENT ARESTAREA ȘI ANCHETAREA VOCILOR CARE SUȚIN VACCINAREA ÎNCEPÂND DE LA PREȘEDINTE. COMISIA UE NU SUSȚINE VACCINAREA ȘI PAȘAPORTUL OBLIGATORIU, OMS NU SUSȚINE VACCINAREA OBLIGATORIE, ATUNCI CINE NE OBLIGĂ? NIȘTE OAMENI DEMENȚI ÎN SPATELE CĂRORA SE AFLĂ O MARE MAFIE A SĂNĂTĂȚII

Vicepreședintele Comisiei Europene, Vera Jourová, afirmă că obținerea unei dovezi de vaccinare după ce unei persoane i s-a administrat un vaccin nu este un concept nou și că nici certificatul verde digital, nici vaccinarea nu vor fi o condiție prealabilă pentru a călători, iar introducerea unui astfel de certificat „nu înseamnă că vaccinarea va deveni obligatorie”.

Vera Jourová a răspuns astfel întrebărilor venite din partea europarlamentarului francez, Jordan Bardella, grupul ID.

Bardella, membru al partidului Adunarea Națională, condus de politiciana de extremă dreaptă, Marine le Pen, a întrebat Comisia Europeană dacă este în favoarea instituirii unui pașaport de vaccin la nivel european care, odată necesar pentru călătorie, ar face vaccinarea obligatorie.

„Poate, prin urmare, să confirme că este dispusă să încalce liberul arbitru al fiecărei persoane și, totodată, libertatea de a-și da sau nu consimțământul pentru o procedură medicală?”, a mai întrebat Jordan Bardella.

Comisarul european, Vera Jourová, a insistat, în răspunsul transmis Parlamentului European, că nici certificatele și nici vaccinarea nu vor fi o condiție prealabilă pentru a călători și că introducerea unui certificat verde digital „nu înseamnă că vaccinarea va deveni obligatorie”.

„Obținerea unei dovezi de vaccinare după ce o persoană a fost vaccinată nu este un concept nou: certificatele de vaccinare permit cetățenilor să primească informații clare despre vaccinul primit și data următoarei doze și să obțină o evidență sigură a vaccinării, care va fi necesară pentru a primi un vaccin rapel în viitor”, a spus Jourová.

Comisarul european a explicat, din nou, că certificatul verde digital (certificatul de călătorie) va include dovada vaccinării, rezultatul unui test pentru depistarea COVID-19 sau dovada că o persoană a trecut prin boală.

„Scopul este de a facilita libera circulație în UE în condiții de siguranță în timpul pandemiei, făcând interoperabile certificatele emise la nivel național. Multe țări emit certificate de vaccinare, unele dintre ele și în format digital. În acest context, statele membre, sprijinite de Comisie, au adoptat un prim set de orientări care vizează interoperabilitatea certificatelor de vaccinare”, a explicat Jourová.

Comisia Europeană precizează că responsabilitatea pentru politicile, programele și serviciile de vaccinare revine statelor membre.

„Introducerea unui certificat verde digital nu înseamnă că vaccinarea va deveni obligatorie. Legislația privind vaccinarea – inclusiv dacă vaccinarea trebuie să fie obligatorie sau nu – este o competență națională. Comisia nu are competențe decizionale în acest sens”, a subliniat Vera Jourová.

Premierul de paie Florin Cîțu – conform opiniei scriitorului Ion Cristoiu, susținută în totalitate și de ActiveNews -, cel mai prost prim ministru din Istoria României, a încercat să formuleze și azi, cu greu, câteva propoziții, într-o conferință de presă, a căror esență a fost că și-a propus să „elimine acele voci care mai există” impotriva campaniei de vaccinare (medici, profesori, jurnaliști, ș.a.). În cele nici cinci minute de aprigă bătălie cu propriile-i cuvinte care încercau să-i iasă pe gură într-o rostogolire inversă, redactorii ActiveNews i-au numărat 37 de greșeli gramaticale.

Jurnaliștii de la Știripesurse i-au sintetizat afirmații:

„Avem nevoie de o campanie corectă de informare (până AICI suntem absolut de acord – Nota Red.), sunt multe informații în spațiul public care subminează eforturile campaniei de vaccinare.

Singura soluție de a reveni la normalitate, de a avea o viață normala, de a merge la concerte, la teatru, la restaurant, în vacanță, este sa ne vaccinăm (mare e grădina ta, Doamne! – Nota Red.).

Ceea ce facem noi acum este să eliminam acele voci care mai există împotriva acestei campaniei de vaccinare.

Vreau să fie foarte clar, orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar veni ea, subminează efortul nostru, al tuturor, de a reveni la normalitate cât mai curând.”

Oare cum va începe Cîțu să anuleze libertatea de exprimare în România?

Cum vrea să elimine vocile care îi contestă măsurile aberante?

Cu un glonț în ceafă, ca înaintașii lui în gândire, naziștii și tovarășii lor bolșevici?

Nu mai bine ar explica cum se face că în urma unei campanii de vaccinare în care niște medici au făcut ilegal reclamă unor produse experimentale calificându-le drept „eficiente” și „sigure” s-au îmbolnăvit români vaccinați de Covid iar alți oameni injectați cu serurile „sigure” au murit?

Interesantă și nuanța „care mai există”. 

După cum știu cititorii ActiveNews, ieri am publicat în premieră în presa română contractele secrete semnate de companiile Pfizer și Moderna cu reprezentanții Comisiei Europeană, căutate de toată presa din Europa și SUA – între care și New York Times -, contracte care privesc întreaga populația din această țară și care sunt considerate ilegale de experți în drept, după cum vom publica în curând. Rezultatul? Cu excepția ziarului BURSA, nu le mai publică nimeni. Nu le dezbate nimeni, nu le contestă nimeni. Asta înseamă o presă 99% “securizată”. Pentru restul vocilor „care mai există” a găsit Adolf Cîțu soluția. 

Declarația cu „eliminarea vocilor” se adaugă ca enormitate antidemocratică cu gust rânced de totalitarism celei cu „teroriștii” din societatea civilă care se exprimă împotriva vaccinării obligatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *